Kommunikation

Det finns några faktorer att tänka på när du köper kommunikationsutrustning till ditt hem, din restaurang eller ditt hotell. Vi tipsar dig om detta så att du kan hitta rätt modeller och gå in mer i detalj på utbud, röstkvalitet, pris och utbud av funktioner.

Röstkvaliteten är en viktig faktor att tänka på när man väljer enheter för kommunikation inom besöksnäringen. För först då kommer du alltid att förstå dina kunder väl. VOIP-enheter har definitivt fördelen här. Du bör också tänka på utbudet, speciellt med mobiltelefoner. För fördelen med trådlös användning kommer bara in om du fortfarande har bra mottagning inom ditt vanliga räckvidd.

Om du väljer ett brett utbud av funktioner för kommunikationsenheterna kan du göra ditt dagliga arbete mycket enklare. Använd ett nummerminne för att snabbt nå leverantörer och andra destinationer utan att behöva skriva länge. Ställ in en automatisk växling av telefonsvararen eller vidarekoppling av samtal. När du köper, se till att du också kan använda dessa funktioner och att enheterna erbjuder dem.